Historic Meets Contemporary: Bold New Video Solution Facilitates Teamwork in Art Deco Building Renovation

By | News | No Comments

Article posted on Jul 2, 2014 on Infocommiq.com

ATLANTA, GA – 7/2/2014 – Brown Brothers Harriman & Co. (BBH), the oldest privately held financial institution in the U.S., recently consolidated their three Boston offices into an historic building in Boston’s Financial District. While a desire to commit to their Boston roots was a key motivator, a transformative building renovation that began in 2011 convinced the company to take a long-term stake in the historic building. A spacious segment of the Brown Brothers Harriman (BBH) tower’s 7th floor has provided the company with a versatile new space in which custom video content can captivate and inform both BBH associates and clients.

The BBH portion of the Post Office Square building saw a multitude of bold architectural and interior upgrades during the renovation. In fact, Dyer Brown Architects and Habjan Architecture & Interior Design, the architectural firms responsible for the new structural and environmental design, won an IIDA New England Interior Design Award in the “Best Office Over 80,000 SF” category for their work. The impetus for transforming the 7th floor atrium into a collaborative workspace came from BBH’s desire to bring together the many different BBH teams that were now consolidated within the new headquarters. “BBH’s previous locations were spread out and disjointed,” explained Michael Dow, SVP at BBH. Dow continued, “The atrium space creates the opportunity to bring the majority of the firm together for discussions, celebrations, and other events in a very functional, inviting setting.”

Read More